fbpx

Donderdag 11 mei 17.00-22.00 uur

Theater Zuidplein Rotterdam

-Aanmelden is niet meer mogelijk-

Eenzaamheid onder jongeren is een groot en groeiend probleem. Slechts een kleine groep jongeren zoekt hulp.

Zichtbaar en bespreekbaar maken
Stichting Happy Motion wil eenzaamheid onder jongeren zichtbaar en bespreekbaar maken. We willen eenzame jongeren beter begrijpen en begrepen laten worden. Ze laten merken dat ze niet alleen zijn. En waar mogelijk handvatten bieden om naar oplossingen te zoeken.

We leverden onze resultaten op tijdens onze show op 11 mei 2023.

Daarnaast willen we meerdere partijen die bij jongeren betrokken zijn, met elkaar verbinden en stimuleren om samen te werken aan verbetering. We doen dat de komende jaren op drie manieren:

Tijdens de show, voornamelijk uitgevoerd door jongeren, deelden we ervaringen en inzichten over de oorzaken en gevolgen van eenzaamheid. Maar ook hoe jongeren hiermee omgaan.

Een leerzame avond vol muziek, dans, presentaties en een unieke finale. En de première van de documentaire ‘Niet alleen op de wereld’ van Pim Giel waarvoor vier jongeren anderhalf jaar gevolgd zijn.

De show werd gehost door ervaringsdeskundigen Annelieke Joosten en Vanity Girigori en acts worden ingevuld door J.Ross, KMR, Sherr, Kels Xuan, Rotterdams Wijktheater, RNCE Crew, Iman Valinejad, Lust for Life, wethouder Faouzi Achbar, PHD Kayla Green en Dr. Marije van Dalen. De catering wordt verzorgd door de Gaarkeuken Rotterdam en Link2Work.

Onderstaande partners hebben mede invulling gegeven aan deze show.

Gemeente Rotterdam
beeldmerkhm2-payoff
logo-erasmus-mc-sm-klein
ease_logo-ok_groen-klein
niew-netwerk-rotterdam-klein
link2work-klein
de-werkshop-klein
join-us-klein
erasmus-university-rotterdam

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op