fbpx

In beeld brengen wat belicht moet worden

Happy Motion brengt individuele uitdagingen en maatschappelijke thema’s onder de aandacht met documentaires, digitale media, evenementen en educatie. Uiteenlopende onderwerpen als dementie, chronische pijn en Lyme bijvoorbeeld, hebben we de afgelopen jaren met succes over het voetlicht gebracht. Uitdagend maar altijd positief.

De aanjager wint!

We maken iets los én we zorgen op voor verbinding. Juist deze combinatie is onze kracht. Met een zorgvuldige balans tussen creativiteit en structuur willen bovendien dat onze inzet beklijft. Als er erkenning is voor een onderwerp, partijen zich bewust zijn van de urgentie en er actief mee aan de slag gaan, er vervolgens aandacht en ondersteuning komt voor de mensen en hun kwetsbaarheid, hebben wij ons doel bereikt.

De mens centraal

Het gaat ons vooral om de verhalen van mensen die met vaak grote problemen te kampen hebben. Zij staan altijd centraal. Daarnaast willen we met de inzet van alle mogelijke middelen de betrokken partijen in beweging brengen en verbinden. Om zo bij te dragen aan een betere leefsituatie, onder eigen regie.

Teamwork

De drijvende kracht achter Happy Motion is Pim Giel, die zijn jarenlange ervaring in de zorg heeft weten te combineren met zijn passie voor film. Zijn team van professionals is een bonte verzameling van karakters, achtergronden en specialisaties. Maar wat we allemaal met elkaar delen is betrokkenheid en bevlogenheid. En dat is voelbaar bij alles wat we doen.

Happy Motion werkt in opdracht van gemeenten, instellingen en
maatschappelijke organisaties maar neemt ook zelf initiatieven.
Heeft u een probleem dat u aan wilt kaarten?
Neem dan contact op!

 

Bestuur en directie

Pim Giel, directeur (Stichting Happy Motion)
José Boesten, voorzitter (Directeur Tomeloos online & offline communicatie)
Vincent Hermans, secretaris (Zelfstandig telecom adviseur)
Eric Reij, penningmeester (Voorzitter van branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers)

Pim van den Berg, Adviseur naar het bestuur (Directeur Perspectives)

Pim Giel (1959) werkte 30 jaar in de zorg; de verpleging, ouderenzorg, intensive care, anesthesie, als docent en als zelfstandig innovatiemanager. Hij kent de problematiek dus van binnenuit. Hij besloot zijn ervaring in de zorg te combineren met zijn passie voor het maken van documentaires. Inmiddels is hij fulltime regisseur / producent en maakte hij de afgelopen jaren tientallen opdrachtfilms over de zorg: twee documentaires over dementie, Mijn hoofd in jouw handen en Ger, mijn hoofd in eigen hand, een documentaire over chronische pijn: Om gek van te worden. een documentaire over Lyme: S.O.S. Lyme, een onzichtbare epidemie en twee documentaires over muziekherapie: Miracles of Music en Mind & Music

Met zijn eigen Stichting Happy Motion heeft hij als doel om ernstige onderwerpen vanuit een positieve invalshoek, op uitdagende wijze en met de beleving centraal in beeld te brengen en deze te koppelen aan een (educatief) event, congres of symposium.

Hij geeft door het hele land (vaak samen met patiënten en ervaringsdeskundigen uit zijn films) presentaties over zijn visie op zorg. Waarbij zijn film aanleiding is voor ontmoeting, dialoog en ontroerende discussies in de zaal tussen patiënten, mantelzorgers en zorgprofessionals.

 • Pim Giel
  Pim Giel Directeur
 • José Boesten
  José Boesten Voorzitter
 • Vincent Hermans
  Vincent Hermans Secretaris
 • Eric Reij
  Eric Reij Penningmeester
 • Pim van den Berg
  Pim van den Berg Adviseur naar het bestuur

Team Happy Motion

 • Pim Giel
  Pim Giel Producent / Filmmaker
 • Chantal Cossais
  Chantal Cossais Scripts / Editing
 • Jan Ketelaars
  Jan Ketelaars Scripts / Editing
 • Cees Picauly Tekstschrijver
 • Arnout van der Zwaal
  Arnout van der Zwaal Fondsenwerver
 • Ivonne Pappot
  Ivonne Pappot Event organisatie
 • Peter Derksen
  Peter Derksen CRM & Online media

Overige teamleden diverse Happy Motion projecten:

Maxime Giel
Muziek/Audiobewerking/Kleurcorrectie

Sacha Giel
Camera/Editing

Frank Martens
On- & Offline media

Contactgegevens

Stichting Happy Motion
Coen van Boshuizenlaan 65
1191 TC Ouderkerk a/d Amstel

info@happymotion.org

IBAN   : NL14ABNA0435561057
KvK     : 57701210
RSIN   : 852697223

Stichting Happy Motion staat vermeld op LinkedIn.

Stichting Happy Motion is erkend als een algemeen nut beogende instelling (ANBI) en heeft geen winstoogmerk. Een schenking aan een ANBI is fiscaal aftrekbaar. Meer informatie en de verantwoording kunt u terugvinden op onze ANBI pagina