fbpx

ondernemende vrijwilliger / stagiair fondsenwerving

 in vacature

Heb jij altijd al willen werken bij een non-profit organisatie en wil je praktijkervaring opdoen op het gebied van fondsenwerving en sponsoring voor een filmproductie organisatie die maatschappelijke films en documentaires maakt? Wij zijn per direct op zoek naar een stagiair(e) / vrijwilliger fondsenwerving & sponsoring.

Over Happy Motion
Happy Motion stelt ernstige maatschappelijke problemen positief aan de kaak, enerzijds over kwetsbare groepen (ouderen en jongeren) en anderzijds op gebied van duurzaamheid. Het gaat daarbij om de uitdagingen, oplossingen en eigen regie via beeld, events, tekst, boeken en presentaties door het land in samenwerking met strategische partners.

Jouw rol
Je werkt in een klein team en bent betrokken bij uiteenlopende projecten op het gebied van zorg, welzijn en media. Je werkt in een klein team samen met de fondsenwerver, filmproducent en communicatie medewerker. Je krijgt de kans om ervaring op te doen op het terrein van fondsenwerving en sponsoring.

Jouw taken en verantwoordelijkheden
Je ondersteunt de organisatie bij het werven van fondsen, donateurs en sponsoren voor specifieke projecten. Je doet research naar prospects, signaleert mogelijke kanshebbers, schrijft aanvraagbrieven en formulieren, onderhoudt en bewaakt de zorgvuldige administratie van alle relaties.

 Jouw profiel
Communicatief vaardig. Zelfstandig, proactief en steekt graag de handen uit de mouwen. Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift. Je kunt schrijven. 2-3 dagen per week beschikbaar, zowel vaste dagen en op afroep. Accuraat, weet het overzicht te behouden en draait je hand niet om voor administratieve taken. In bezit van eigen laptop.  Je hebt affiniteit met het werk van Stichting Happy Motion

Wij bieden:
Een leerzame en veelzijdige werkplek. Wisselend kantoor, ook thuiswerk (overdag, avond). Een dynamische leeromgeving waar je de vrijheid hebt voor het nemen van initiatieven. Enthousiaste en gemotiveerde collega’s die je helpen waar nodig. Een stagevergoeding /vrijwilligersvergoeding is bespreekbaar. Startdatum per direct. Standplaats is Amsterdam/Amstelveen

Spreekt onze vacature jou aan? Stuur jouw cv en motivatiebrief naar Bastiaan Piloo, zakelijk manager en fondsenwerver b.piloo@happymotion.org o.v.v. ‘Stage Fondsenwerving & sponsoring. Als je meer informatie wilt of nog vragen hebt kun je bellen naar 06-11621411.

Laat een bericht achter